Ναταλία Πετρίτη

Τον ντεμπούτο δίσκο τους επανακυκλοφορούν οι Daft Punk, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, που έμελλε να επηρεάσει την electro-pop σκηνή παγκοσμίως όσο λίγοι άλλοι δίσκοι.

Οι Daft Punk γιορτάζουν τη λαμπερή αυτή επέτειο με μια special deluxe edition του  Homework, η οποία θα περιλαμβάνει νέα remixes των κομματιών του δίσκου, όπως το “Around The World” των DJ Sneak, Todd Terry και Kenlou, όπως και τα “Revolution 909”, “Burnin” και “Teachers”.

Οι Daft Punk αναμένεται επίσης να μοιραστούν με το κοινό σπάνιο υλικό από μια από τις συναυλίες τους μέσα από ένα livestream στο Twitch. Στη συναυλία αυτή από το μακρινό 1997, το συγκρότημα εμφανίζεται χωρίς τα signature κράνη του!

Τόσο ο δίσκος, όσο και το livestream θα είναι διαθέσιμα στο κοινό σήμερα το βράδυ, στις 11:22 μ.μ., τοπική ώρα Ελλάδας.

Δείτε εδώ τα Instagram posts που έκανε το συγκρότημα σχετικά με το release:

https://www.instagram.com/p/CaSmBY3MuXd/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CaSs6AjsRS5/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/CaS7pGGqdq0/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CaS7ZnALZX6/?utm_source=ig_web_copy_link

Σαν χθες, το 2021, οι Daft Punk ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια καριέρας. Το duo από το Παρίσι, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα electronic acts όλων των εποχών, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από ένα 8λεπτο video με τίτλο Epilogue, το οποίο και περιείχε υλικό από το sci-fi film τον ίδιων με τίτλο Electroma.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured