Ναταλία Πετρίτη

Στο studio με τους Slowthai, Kwes Darko και Dan Carey βρίσκονται οι Fontaines D.C., με τους θαυμαστές τους να ενθουσιάζονται μπροστά στην είδηση της εν λόγω μουσικής συνεργασίας.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες μοιράστηκαν υλικό από τις ηχογραφήσεις τους στο studio του Dan Carey στο Νότιο Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, η μπάντα από την Ιρλανδία γύρισε ένα video από τα sessions της με τον δημοφιλή rapper από το Northampton, μαζί με τον επί χρόνια παραγωγό του, Kwes Darko, και τον Dan Carey, με το label του Carey, Speedy Wunderground, να το ποστάρει τελικά στο Twitter.

Δείτε εδώ το υλικό από το studio jam τους:

Η συνεργασία των Fontaines με τον Slowthai είναι κάτι που είχε γίνει γνωστό ότι ετοιμαζόταν, όταν οι πρώτοι, σε συνέντευξή τους με τον Matt Wilkinson στο Apple Music 1 radio τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν αφήσει μερικά hints.

Οι Fontaines D.C. πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο, Skinty Fia, τον ερχόμενο Απρίλιο από την Partisan, ενώ το εγχώριο κοινό θα τους απολαύσει για ακόμη μια φορά στο φετινό Release Athens.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured