Ναταλία Πετρίτη

Να αφαιρέσει και η ίδια τον μουσικό της κατάλογο από το Spotify αποφάσισε η Joni Mitchell, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Neil Young που έκανε το ίδιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και στιχουργός ανάρτησε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της το βράδυ της Παρασκευής, όπου και έγραψε:

«Αποφάσισα να αφαιρέσω όλη μου τη μουσική από το Spotify. Ανεύθυνοι άνθρωποι κυκλοφορούν ψέματα που κοστίζουν σε ανθρώπους τις ζωές τους. Συμπαραστέκομαι αλληλέγγυα στον Neil Young και στην παγκόσμια επιστημονική και ιατρική κοινότητα πάνω στο ζήτημα».

Ο Young είχε ζητήσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα την αφαίρεση της μουσικής του από το Spotify, αναφέροντας πως αυτό «διαδίδει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια» μέσω της φιλοξενίας του εξαιρετικά αμφιλεγόμενου podcast του Joe Rogan στην πλατφόρμα του. Το Spotify φυσικά εκπλήρωσε την επιθυμία του καλλιτέχνη.

Τους Young και Mitchell ακολούθησε στη συνέχεια και το μέλος των Crazy Horse και κιθαρίστας της E Street Band, Nils Lofgren.

Μετά από τις σφοδρές αυτές εξελίξεις, το Spotify ανακοίνωσε πως ένα ενημερωτικό ηχητικό σποτάκι θα ακούγεται πριν από εκπομπές και podcasts που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα και σχετίζονται με τα εμβόλια στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured