Ναταλία Πετρίτη

Το ότι ένα από τελευταία άλμπουμ των Coldplay θα είναι ένα musical επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής τους, Chris Martin. Ο frontman του συγκροτήματος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι Coldplay σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν ακόμα τρία μόλις LPs και να σταματήσουν μετά την ηχογράφηση του 12ου δίσκου τους. Οι ίδιοι κυκλοφόρησαν τον περασμένο Οκτώβριο τον δίσκο Music Of The Spheres.

Μιλώντας με την Ellen Degeneres νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Martin ανέφερε επίσης ότι το να γράψουν τρεις ακόμη δίσκους «φαίνεται το σωστό» για το συγκρότημά του.

«Πιστεύω θα συνεχίσουμε τις περιοδείες και θα είμαστε πάντα ένα γκρουπ μουσικών και φίλων» εξήγησε ο ίδιος. «Όμως πιστεύω η ιστορία της δισκογραφίας μας σταματά τότε».

Ο Martin επιβεβαίωσε τότε στην Degeneres ότι οι Coldplay ενδιαφέρονται για μια ταινία  musical, προτού πει αστειευόμενος ότι αυτή θα μπορούσε να ονομάζεται East Side Story.

«Πιστεύω με την πάροδο του χρόνου μάθαμε, είμαστε τόσο τυχεροί που ακολουθούμε ό, τι αισθανόμαστε πως είναι το σωστό. Και αυτό είναι που αποφασίσαμε να κάνουμε. Γι΄αυτό η μουσική μας αλλάζει λιγάκι: κάποιες φορές χάνουμε ακροατές και άλλες κερδίζουμε» ανέφερε ο Martin.

«Όμως πραγματικά, είναι τόσο διασκεδαστικό το να ακολουθούμε το προνόμιο του να κάνουμε ό,τι εμείς νιώθουμε πως είναι σωστό. Πρέπει όλοι να το κάνουν», δήλωσε στο τέλος.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured