Ναταλία Πετρίτη

Το νέο της κομμάτι, με τίτλο “Prettiest Girl In Country Music”, ερμήνευσε η Lana Del Rey μαζί με τις country τραγουδίστριες Nikki Lane και Sierra Ferrell.

Η Del Rey έκανε μια guest εμφάνιση σε συναυλία της  Lane στο Austin του Texas το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου το trio ερμήνευσε το κομμάτι από κοινού για πρώτη φορά. Μιλώντας στο κοινό για αυτό, η Del Rey αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε το κομμάτι από μια ιστορία που της είχε εκμυστηρευτεί η Lane, στην οποία ένας μεγαλύτερος άντρας φλερτάρει με την ίδια.

«Η Nikki μου είπε μια ιστορία για έναν άντρα που είχε συναντήσει, ο οποίος ήταν κάπως περισσότερο κοντά της με creepy τρόπο και της είχε πει τότε «πώς είναι να είσαι το ομορφότερο κορίτσι της country μουσικής;». Κι εγώ ήμουν κάπως «μπλιαχ»», ανέφερε η Del Rey για να προσθέσει μετά ότι έτσι έγραψε το ρεφραίν του τραγουδιού και μετέπειτα επεκτάθηκε.

Δείτε εδώ υλικό από τη συναυλία:

https://youtu.be/QbSO0sVGXF8

Πρόκειται για το δεύτερο κομμάτι της Del Rey που οι fans απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα, μιας που η τραγουδίστρια μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί τους το “Watercolor Eyes”. Η slow-burning μπαλάντα ακούστηκε για πρώτη φορά στο επεισόδιο του Euphoria που προβλήθηκε στις 23 Ιανουαρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured