Ναταλία Πετρίτη

Τη σκηνοθεσία και το score μιας sci-fi/horror ταινίας πρόκειται να επιμεληθεί ο  Flying Lotus, με τίτλο Ash. Η ταινία, η κυκλοφορία της οποίας ανακοινώθηκε στις 26 Ιανουαρίου, αποτελεί το follow up του θεατρικού ντεμπούτου του Flying Lotus στο Kuso.

Ο Flying Lotus, ή κατά κόσμον, Steven Ellison, πρόκειται να δουλέψει με τις εταιρίες παραγωγής XYZ Films και GFC Films, οι οποίες θα χρηματοδοτήσουν μάλιστα το project. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2022, μιας που τις επόμενες μόλις εβδομάδες θα ξεκινήσει το casting.

Σύμφωνα με το Deadline, η υπόθεση της ταινίας είναι βασισμένη σε ένα σενάριο του Jonni Remmler, και σε αυτήν θα παρακολουθήσουμε μια γυναίκα που εργάζεται σε διαστημικό σταθμό, η οποία ξυπνά μια μέρα για να ανακαλύψει όλο το πλήρωμά του δολοφονημένο. Η ταινία Ash υπόσχεται στους θεατές το θέαμα μιας «τρομακτικής αλυσίδας γεγονότων»

Ο Ellison έχει ξαναπαρουσιάσει δουλειά του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με την μικρού μήκους ταινία του, Royal, το 2016, όπως και τα original scores για το Yasuke του Netflix και του sci-fi thriller, Perfect. Ο Ellison έχει εμφανιστεί επίσης σε επεισόδια προγραμμάτων του Adult Swim, όπως το Eric Andre Show και YOLO Crystal Fantasy.

Το τελευταίο του studio album ήταν το Flamagra του 2019, η instrumental version του οποίου κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured