Ναταλία Πετρίτη

Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος και η Lana Del Rey έχουν έτοιμο υλικό για έναν ολόκληρο συνεργατικό δίσκο, έκανε ο Miles Kane σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μιλώντας στην εκπομπή Change The Show, ο αγαπημένος μουσικός των Last Shadow Puppets και όχι μόνο, αναφέρθηκε στη δημιουργική συνεργασία του με την Lana Del Rey, η οποία έγραψε το κομμάτι του από το 2018, “Loaded”, ενώ εκείνος υπέγραψε το δικό της κομμάτι, “Dealer”, συμμετέχοντας μάλιστα στα φωνητικά.

Ο Kane ανέφερε στη συνέντευξη ότι και τα δύο αυτά κομμάτια προέρχονται από το ίδιο recording session και ότι το μουσικό ντουέτο έχει πλήθος κομματιών μαζί, τα οποία θα μπορούσαν κάποτε να κυκλοφορήσουν επίσημα σε δίσκο.

Σε συνέντευξή της στο ΝΜΕ, η Del Rey είχε αναφερθεί παλαιότερα και αυτή στη συνεργασία της με τον Kane, μαζί με τον Zach Dawes των Mini Mansions, τον Tyler Parkford, αλλά και τη Loren Humphrey – οι τρεις εκ των οποίων ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια των Last Shadow Puppets. Η Del Rey είχε δηλώσει τότε ότι είχαν δημιουργήσει μαζί μια μικρή side μπάντα, που παρά το γεγονός ότι δεν πήγε πολύ μακριά, τους έκανε να περάσουν πολύ όμορφα μαζί. Η ίδια δήλωσε μάλιστα τότε, ότι το κομμάτι της, “California”, από το Norman Fucking Rockwell!  είχε ηχογραφηθεί στα sessions με το συγκρότημα αυτό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured