Ναταλία Πετρίτη

Με νέα μήνυση στους Nirvana επιστρέφει το Nevermind baby, Spencer Elden, λίγες μόλις ημέρες μετά την απόρριψη της πρώτης από το δικαστήριο. Ο Spencer Elden, ο οποίος εμφανίζεται στην φωτογραφία του εξωφύλλου του ιστορικού δίσκου, είχε μηνύσει το καλοκαίρι τους Nirvana, τους κληρονόμους της περιουσίας του Kurt Cobain και δύο σχετιζόμενες δισκογραφικές εταιρίες για τη χρήση της φωτογραφίας αυτής. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρήση της αποτελεί «εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου» και παιδική πορνογραφία, γι’ αυτό και αποζητούσε τόσο την χρηματική του αποζημίωση, όσο και να αφαιρεθεί αυτή από μελλοντικές επανεκδόσεις του δίσκου.

Μετά την απόρριψη της υπόθεσης από το δικαστήριο της Κεντρικής Καλιφόρνια, ο 30χρονος Elden κατέθεσε εκ νέου μήνυση, ισχυριζόμενος ότι το συγκρότημα «εις γνώσιν του είχε όφελος από μία πράξη η οποία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αποτελεί χειρονομία του sex trafficking».

Μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα με τη νέα μήνυση του Elden, ο οποίος κατά τα άλλα φέρει σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της πλευράς των Nirvana ένα τατουάζ με το εξώφυλλο του Nevermind  στο στήθος του, ενώ έχει αναπαραστήσει αρκετές φορές για εμπορικούς σκοπούς τη φωτογραφία αυτή ως ενήλικος.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured