Ναταλία Πετρίτη

Το δικό τους σετ γραμματοσήμων από τη Royal Mail πρόκειται να αποκτήσουν οι θρυλικοί Rolling Stones, οι οποίοι και γιορτάζουν φέτος 60 ολόκληρα χρόνια μουσικής σταδιοδρομίας. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Royal Mail, η οποία και έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα γραμματόσημα που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Τα γραμματόσημα της σειρά απεικονίζουν μέλη του συγκροτήματος σε φωτογραφίες τους από ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα venues ανά τον κόσμο και καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Μερικές από τις στιγμές που αποτυπώνονται στα γραμματόσημα είναι η συναυλία τους στο Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούλιο του 1969, αυτή του Düsseldorf τον Οκτώβριο του 2017, αλλά και η συναυλία στο Τόκυο της Ιαπωνίας τον Μάρτιο του 1995.

Το γραμματόσημο της συναυλίας του Düsseldorf απεικονίζει μάλιστα τον εκλιπόντα drummer τους, Charlie Watts, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021, σε ηλικία 80 ετών.

The Rolling Stones Stamp 8

Άλλα από τα γραμματόσημα του σετ περιλαμβάνουν φωτογραφίες του συγκροτήματος από αφίσες των παγκόσμιων tour τους ανά τα χρόνια.

Οι Rolling Stones είναι το τέταρτο μουσικό group που τιμάται από την Royal Mail στην ιστορία της, με τα προηγούμενα τρία να είναι οι Beatles το 2007, οι Pink Floyd το 2016 και οι Queen το 2020.

Τα γραμματόσημα θα είναι διαθέσιμα μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από συλλεκτικά αντικείμενα στις 11 Ιανουαρίου για pre-order. Η γενική τους πώληση θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου από την Royal Mail.

The Rolling Stones Miniature Sheet Pack

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured