Ναταλία Πετρίτη

Το video του νοσταλγικού νέου τους single έδωσαν στη δημοσιότητα οι Spiritualized, με τίτλο “Crazy”. Στο video του κομματιού, που περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο, Everything Was Beautiful, οι επιρροές από το έργο του Andy Warhol είναι εμφανείς.

Το Everything Was Beautiful αποτέλεσε την αποτύπωση της έμπνευσης του J. Spaceman (κατά κόσμον Jason Pierce) από τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του lockdown, με τον χαρισματικό frontman να δηλώνει: «Ένιωσα σαν να είχα εκπαιδευτεί σε όλη μου τη ζωή για αυτό».

Το “Crazy” κυκλοφορεί με ένα video σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Jason Pierce, ο οποίος εμπνεύστηκε από την βουβή, πειραματική ταινία του Andy Warhol από τα ‘60s με τίτλο Kiss.

Το Everything Was Beautiful ηχογραφήθηκε σε 11 διαφορετικά στούντιο και στο σπίτι του Pierce, με τον ίδιο να παίζει 16 διαφορετικά μουσικά όργανα στον δίσκο. Αυτός αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου από τη Bella Union. Η vinyl edition του δίσκου θα περιέχει μάλιστα και ένα κρυμμένο pill box με ένα μήνυμα σε γραφή Braille.

Δείτε εδώ το video του “Crazy”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured