Ναταλία Πετρίτη

Μια άκρως συγκινητική διασκευή του  “Hallelujah” του Leonard Cohen μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του Chris Cornell, Toni Cornell.

Η 17χρονη μουσικός ανέβασε την ακουστική διασκευή του κομματιού από το 1984 στη σελίδα της στο Instagram στις 5 Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι αυτή ηχογραφήθηκε ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων. Έκτοτε το βίντεο σαρώνει σε κοινοποιήσεις στα social media.

Η Vicky Cornell – μητέρα της τραγουδίστριας και σύζυγος του εκλιπόντα μπαμπά της, Chris Cornell – εξέφρασε την αγάπη της για την Toni Cornell στα σχόλια της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ τη διασκευή της νεαρής μουσικού:

https://www.instagram.com/tv/CYXLeFZoC8_/?utm_source=ig_web_copy_link

Τον προηγούμενο μήνα, η Toni Cornell είχε διασκευάσει ζωντανά στο Tonight Show του Jimmy Fallon την εκδοχή του “Nothing Compares 2 U” του Prince. Το κομμάτι είχε ηχογραφηθεί από τον πατέρα της και κυκλοφόρησε μετά την αυτοκτονία του στα 52 του χρόνια στον δίσκο No One Sings Like You Anymore. Η ίδια έχει διασκευάσει στο παρελθόν το “Black” των Pearl Jam, το “Hunger Strike” των Temple Of The Dog και πολλά ακόμη κομμάτια.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured