Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους single προς τιμήν του Scott Walker κυκλοφόρησαν οι Animal Collective, το οποίο και περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο Time Skiffs. Το κομμάτι τιτλοφορείται “Walker”.

Σε συνέντευξή του με τον Zane Lowe του Apple Music 1, το μέλος των Animal Collective, Panda Bear (κατά κόσμον Noah Lennox), ανέφερε ότι το κομμάτι γράφτηκε την περίοδο που ο Walker έφυγε από τη ζωή, δηλαδή τον Μάρτιο του 2019. «Η μουσική του Scott σημαίνει πολλά για μένα», ανέφερε ο Lennox. «Θα αποτελεί πάντοτε μεγάλη έμπνευση για μένα».

Το βίντεο για το κομμάτι σκηνοθέτησε ο Avey Tare (κατά κόσμον David Portner) των Collective, μαζί με την αδερφή του, Abby Portner.

Το “Walker” αποτελεί το δεύτερο single του δίσκου Time Skiffs, μετά το “Prester John” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Το κομμάτι προέκυψε από την ένωση δύο διαφορετικών demos, το ένα γραμμένο από τον Tare και το άλλο από τον Lennox.

Το Time Skiffs είναι ο 11ος full-length δίσκος του συγκροτήματος και ο πρώτος μετά το Painting With του 2016. Η επίσημη κυκλοφορία του προγραμματίζεται για τις 4 Φεβρουαρίου από την Domino.

Ακούστε εδώ το “Walker”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured