Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησε η Kim Gordon, με τίτλο “Grass Jeans”, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου για τον μήνα Δεκέμβριο πρόκειται να διατεθούν στην ΜΚΟ Fund Texas Choice. Η συγκεκριμένη οργάνωση βοηθά γυναίκες και θηλυκότητες που κατοικούν στην πολιτεία του Τέξας, πληρώνοντας τα έξοδά τους ώστε να ταξιδέψουν σε άλλη πολιτεία και να κάνουν νόμιμα και με ασφάλεια άμβλωση.

Το fundraiser αποτελεί απάντηση στην πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να μην μπλοκάρει το νέο νομοσχέδιο της πολιτείας του Τέξας, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύονται σχεδόν όλες οι ιατρικώς υποβοηθούμενες αμβλώσεις.

«Συχνά με ρωτούν: Μπορεί η μουσική να αλλάξει τα πράγματα για τους ανθρώπους σε πολιτικό επίπεδο;» ανέφερε η Gordon σε σχετικές δηλώσεις της. «Προφανώς και μπορεί, όμως χρειάζεται κάποιοι να ακούν, ένα κοινό που θα κάνει κάτι. Γι’ αυτό βοηθήστε με κι εσείς να προστατέψουμε και να διατηρήσουμε προσβάσιμο το δικαίωμα μιας γυναίκας στο να διαλέξει η ίδια τη μοίρα της, αγοράζοντας αυτό το κομμάτι και στηρίζοντας το Fund Texas Choice και τη συλλογική του προσπάθεια να εξασφαλίσει πρόσβαση στις αμβλώσεις για όλες. Σας ευχαριστώ. Σημαίνει πολλά για μένα».

Ακούστε εδώ το κομμάτι:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured