Ναταλία Πετρίτη

Με την 15χρονη κόρη του, Violet, εμφανίστηκε χθες ο Dave Grohl στο Hanukkah Session που διοργανώνει με τον παραγωγό, Greg Kurstin, διασκευάζοντας το αγαπημένο κομμάτι της Amy Winehouse, “Take the Box”.

Στα Hanukkah Sessions, ο Grohl διασκευάζει μόνος ή με άλλους καλλιτέχνες κομμάτια μουσικών με Εβραϊκή καταγωγή, με τη διοργάνωση να διεξάγεται κάθε χρόνο και για οκτώ συνεχόμενες ημέρες.

«Η γυναίκα πίσω από αυτό το υπέροχο κομμάτι ήταν Εβραία και έφυγε νωρίς», έγραψε ο Grohl σε ένα social media post του σχετικά με τη διασκευή.

Η διασκευή του κομματιού της Winehouse αποτελεί την Πέμπτη διασκευή των φετινών Sessions, ενώ οι προηγούμενες ήταν το κομμάτι της Lisa Loeb, “Stay (I Missed You)”,  το κλασικό punk anthem, “Blitzkrieg Bop”, το groovy “Copacabana” του Barry Manilow,  αλλά και το αγαπημένο κομμάτι των Van Halen, “Jump”.

Η Violet Grohl έχει ξανασυνεργαστεί μουσικά με τον δημοφιλή μπαμπά της, σε μια διασκευή του κομματιού των X, “Nausea”. Η ίδια μάλιστα έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε συναυλίες των Foo Fighters ως backing singer.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη διασκευή του “Take the Box” της Amy Winehouse:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured