Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο “No Small Thing” κυκλοφόρησαν οι αγαπημένοι Tears for Fears, το οποίο περιλαμβάνεται στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος εδώ και 17 χρόνια, The Tipping Point.

Το “No Small Thing” διαφέρει από τους synthpop ήχους στους οποίους γνωρίσαμε του Tears for Fears, με μια folksy στροφή και χρήση ακουστικής κιθάρας. Σε σχετικό δελτίο τύπου, ο Roland Orzabal περιέγραψε το γράψιμο του κομματιού ως τη στιγμή που ο δίσκος άρχισε πραγματικά να παίρνει μορφή. Ο ίδιος χαρακτήρισε το κομμάτι ως το τέλος της προσπάθειας να γράψουν ένα μοντέρνο hit, γράφοντας αντί για κάτι τέτοιο μέσα από την καρδιά τους.

«Στις αρχές του 2020, ο Curt και εγώ κάτσαμε παρέα με δύο μόνο ακουστικές κιθάρες. Ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε αυτό εδώ και δεκαετίες. Χρειαζόμασταν μια συνάντηση του πνεύματός μας. Ο Curt σκέφτηκε αυτό το απλό  folk/country riff, με ολίγη από Dylan και Johnny Cash, και μετά απλώς το ηχογραφήσαμε. Ήταν το ακριβώς αντίθετο από ό,τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια – όταν ψάχναμε για το απόλυτο, μοντέρνο hit single».

Το “No Small Thing” συνοδεύεται από ένα μουσικό video του Vern Moen.

Το The Tipping Point των Tears for Fears θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου. Οι ίδιοι πρόκειται επίσης να ξεκινήσουν μια περιοδεία με τους Garbage την επόμενη χρονιά.

Ακούστε εδώ το “No Small Thing”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured