Ναταλία Πετρίτη

Ένα ολοκαίνουριο, αιθέριο κομμάτι για τα Χριστούγεννα με τίτλο “Her Winter Coat” μοιράστηκαν οι Saint Etienne, το οποίο περιλαμβάνεται στο ομώνυμο EP τεσσάρων κομματιών. Το EP κυκλοφορεί από την Heavenly Recordings και περιλαμβάνει δύο versions του κομματιού, όπως και τα επίσης Χριστουγεννιάτικα κομμάτια, “Lillehammer” και “A Kiss Like This”.

Μιλώντας για το “Her Winter Coat”, ο keyboardist του τρίο από το Λονδίνο, Bob Stanley, ανέφερε: «Λατρεύουμε τα Χριστούγεννα όπως ήδη μάλλον γνωρίζετε και έχει περάσει καιρός από τον τελευταίο μας Χριστουγεννιάτικο δίσκο. Νομίζω ότι ο Pete έχει κάνει μια πραγματικά όμορφη, «παγωμένη» και γιορτινή δουλειά στο “Her Winter Coat”.

Το single κυκλοφορεί με ένα συνοδευτικό βίντεο δια χειρός Alasdair McLellan, ενώ αυτό λειτουργεί ως άτυπη συνέχεια του τελευταίου του βίντεο για τους Saint Etienne, για το τελευταίο τους studio album με τίτλο I’ve Been Trying To Tell You.

Το βίντεο για το “Her Winter Coat” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου και σε μορφή Blu-Ray, με additional films για τα “Hello Holly”, “Escalade” και “Access To All Alone/Infinity 21”. Το Blu-Ray θα περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη των Stanley και McLellan.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured