Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι οι Thirty Seconds To Mars έχουν γράψει 200 νέα κομμάτια για τον επικείμενο δίσκο τους μοιράστηκε ο Jared Leto, ο οποίος μίλησε στο ΝΜΕ με αφορμή την ταινία του Ridley Scott, House Of Gucci, στην οποία και πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Paolo Gucci.

Ο δημοφιλής μουσικός και ηθοποιός συζήτησε στη συνέντευξή του για το soundtrack της ταινίας που περιέχει κομμάτια από τα ’70s και τα ’80s, καλλιτεχνών όπως οι Eurythmics, Blondie και George Michael. Ο Leto εξήγησε ότι, ακούγοντας διάφορα Ιταλικά hits, εμπνεύστηκε για τα καλά για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τη μπάντα του.

«Υπάρχουν πολλά από αυτά τα μουσικά είδη που σίγουρα θα βρίσκονται στο νέο άλμπουμ μας» ανέφερε στο ΝΜΕ. «Το πρώτο μου μουσικό όργανο ήταν ένα Roland Juno 106, που είναι ένα synthesiser από τα ’80s. Το αγάπησα πολύ και οι ήχοι αυτοί μου προκαλούν νοσταλγία».

«Οι ήχοι αυτής της δεκαετίας είναι κάπως χαραγμένοι μέσα μας και μιλούν στην καρδιά μας μερικές φορές. Μας πηγαίνουν πίσω σε ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Οπότε μου αρέσει να εμπνέομαι από αυτούς».

Ο Leto ανέφερε στο NME ότι οι Thirty Seconds To Mars έχουν γράψει περίπου 200 κομμάτια. «Εκμεταλλευτήκαμε το lockdown και ξεκινήσαμε να γράφουμε πυρετωδώς» σχολίασε.

Μιλώντας για το πότε θα κυκλοφορήσει το follow-up του America από το 2018, ο ίδιος σχολίασε ότι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να βγάλουν τη νέα τους δουλειά.

Ερωτώμενος επίσης για το αν υπάρχει πιθανότητα για μια μουσική συνεργασία των Thirty Seconds To Mars με τη συμπρωταγωνίστριά του στο House Of Gucci,  Lady Gaga, ο Leto απάντησε: «Θα ήταν σίγουρα πολύ fun. Έχω χορέψει πολύ μαζί της ήδη, οπότε αυτό ήταν αρκετό για μένα. Θα ήταν όμως πολύ ωραίο. Είναι μια εκπληκτική καλλιτέχνης και έχει φοβερό ταλέντο. Σέβομαι επίσης τη γενναιότητά της».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured