Ναταλία Πετρίτη

Τις αντι-εμβολιαστικές του απόψεις επιβεβαίωσε ο Eric Clapton, ο οποίος εμφανίστηκε σε podcast γνωστού ακτιβιστή ενάντια στα εμβόλια. Ο Clapton μίλησε στο podcast του Robert F Kennedy Jr, The Defender, όπου τόνισε για ακόμη μια φορά την εναντίωσή του, τόσο στον εμβολιασμό, όσο και στους περιορισμούς όπως το lockdown που επιβλήθηκε πέρυσι. Ο ίδιος μάλιστα είχε συνεργαστεί σε ένα anti-lockdown κομμάτι με τον επίσης σκεπτικιστή γύρω από τα εμβόλια, Van Morrison, με τίτλο “Stand and Deliver”.

O Clapton μίλησε στο podcast για το πως η στάση του αυτή έχει επηρεάσει και τη σχέση του με τους άλλους όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

«Όλη την προηγούμενη χρονιά, μαζεύτηκε αρκετή δυσαρέσκεια, με τους ανθρώπους να περνούν από δίπλα μου βιαστικά και αυτό για εμένα λειτούργησε σαν ένα ξεκαθάρισμα για το είδος των σχέσεων που είχα στη ζωή μου. Περιορίστηκα τώρα στους ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ και χρειάζομαι» ανέφερε ο διάσημος κιθαρίστας και τραγουδιστής.

«Ακόμη και μέσα στην ίδια μου την οικογένεια το ζήτημα έγινε κεντρικό. Έχω έφηβες κόρες και μια μεγαλύτερη που είναι στα  thirties της και όλες τους με παρακαλούσαν επειδή δεν μπορούσα να τις πείσω για την άποψη μου. Νομίζω πως η σύζυγός μου βλέπει τα πράγματα όπως κι εγώ πλέον» συμπλήρωσε.

Ο Clapton εξέφρασε επίσης την στήριξή του στον Morrison: «Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα με τα mainstream media. Εγώ εμπνεύστηκα από τον Van [Morrison] γιατί μίλησε ευθέως και με το σκεπτικό ότι «Πρέπει να γράψουμε μουσική για τον λαό»».

Πίσω στον Ιούλιο, ο Clapton είχε αναφέρει ότι δεν σκόπευε να δώσει συναυλίες στις οποίες θα απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού από το κοινό.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured