Ναταλία Πετρίτη

Ένα ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος βίντεο του David Bowie ήρθε στη δημοσιότητα, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που έφυγε από τη ζωή πριν από 5 χρόνια, ερμηνεύει το early single του, “Can’t Help Thinking About Me”.

Το κομμάτι “Can’t Help Thinking About Me” κυκλοφόρησε επίσημα το 1965, και ήταν το πρώτο single του Bowie μετά την αλλαγή του ονόματός του από David Jones. Ο Bowie ερμήνευσε το κομμάτι ενόψει των ηχογραφήσεων του δίσκου του, Toy, ενός άλμπουμ που επρόκειτο να αποτελείται από επανηχογραφημένα κομμάτια του και δεν κυκλοφόρησε τότε, εξαιτίας μιας σοβαρής διένεξής του με τη δισκογραφική του εταιρία.

Το Toy, όπως και το David Bowie 5. Brilliant Adventure (1992-2001) πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσουν μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη σε boxsets, και μια previously unseen live ερμηνεία του “Can’t Help Thinking About Me” είδε πλέον το φως της δημοσιότητας.

Δείτε την ερμηνεία από συναυλία του 1999 στο Elysée Montmartre του Παρισίου:

Εκτός από το βίντεο, είναι διαθέσιμη πλέον και μια live studio ηχογράφηση του κομματιού από τα Maida Vale Studios για το BBC Radio One. Ηχογραφημένο το 1999 για το Mark Radcliffe show, το κομμάτι είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα streaming services.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured