Ναταλία Πετρίτη

Μια ακυκλοφόρητη μέχρι σήμερα ερμηνεία του “Wonderwall” από την ιστορική διήμερη συναυλία τους στο Knebworth το 1996 μοιράστηκαν οι Oasis, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Oasis Knebworth 1996 την ερχόμενη Παρασκευή. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει με αφορμή την 25η επέτειο από τη διεξαγωγή της συναυλίας του αγαπημένου βρετανικού συγκροτήματος και θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα υλικό, υλικό από το backstage, συνεντεύξεις με τη μπάντα και τους διοργανωτές και πολλά ακόμη.

Οι Oasis είχαν προηγουμένως δώσει στη δημοσιότητα υλικό από τα κομμάτια “Some Might Say” και “Champagne Supernova”.

Μια audio version των συναυλιών είναι επίσης διαθέσιμη σε υπηρεσίες streaming και αποτελεί μέρος ενός live άλμπουμ με τίτλο Oasis Knebworth 1996, το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε CD και σε τριπλό LP στις 19 Νοεμβρίου από τη Big Brother Recordings.

Το Oasis Knebworth 1996 κυκλοφόρησε σε παραγωγή της Black Dog Films, με τους Noel και Liam Gallagher στον ρόλο των executive producers.

«Το Knebworth ήταν για εμένα το Woodstock των  90’s» ανέφερε ο Liam σε σχετικό δελτίο τύπου. «Είχε να κάνει με τη μουσική και τους ανθρώπους. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από αυτό, αλλά δεν θα το ξεχάσω και ποτέ. Ήταν μια Βιβλική εμπειρία!».  

Ο Noel πρόσθεσε: «Δεν το πιστεύω ότι δεν παίξαμε ποτέ το “Rock ‘n’ Roll Star”!».

Δείτε εδώ την ερμηνεία του “Wonderwall” από Knebworth του 1996:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured