Ναταλία Πετρίτη

Την αποκάλυψη ότι το φόρεμά της ήταν αλεξίσφαιρο έκανε η Lady Gaga, όταν η ίδια εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του Joe Biden στο Καπιτώλιο τον περασμένο Ιανουάριο.

Μιλώντας για την τιμητική για την ίδια ημέρα, η Gaga, η οποία ερμήνευσε το “Star Spangled Banner” στην ορκωμοσία του τωρινού προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue: «Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου. Όπως πολλοί ακόμη Αμερικανοί πολίτες, όταν ο Trump ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ φοβόμουν και το ότι τελειώσαμε με αυτόν είναι κάτι για το οποίο θα μιλάω κάποτε στα παιδιά μου».

«Εκείνη την ημέρα τραγούδησα φορώντας ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει αυτό για εμένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτό που είμαι σήμερα, θα είχα γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Ήταν ένα από τα όνειρά μου» πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Όταν βρέθηκα στο Καπιτώλιο, την ημέρα πριν από την ορκωμοσία, θυμάμαι να περπατώ και να ψάχνω στοιχεία για την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιο [που έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου]» συμπλήρωσε.

Πριν από την ορκωμοσία, η Lady Gaga είχε εκφράσει την επιθυμία της εκείνη η ημέρα να αποτελέσει «μια μέρα ειρήνης για όλους του Αμερικανούς». «Μια μέρα αγάπης, όχι μίσους. Μια μέρα αποδοχής, όχι φόβου. Μια μέρα με το όνειρο της μελλοντικής μας ευτυχίας ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν είναι βίαιο, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια για την ψυχή μας. Αγάπη, από το Καπιτώλιο» είχε αναφέρει τότε.

Η Lady Gaga είχε εκφράσει επίσης τη στήριξή της για την καμπάνια του Biden από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε εμφανιστεί σε ένα ιδιαίτερο drive-in event για τον ίδιο στο Pittsburgh της Pennsylvania, όπου έδωσε έναν λόγο και ερμήνευσε τα κομμάτια “Shallow” και “Yoü and I”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured