View More

Μέλη των R.E.M., Yo La Tengo και πολλοί ακόμα συνεργάζονται σε μια tribute συναυλία για τους Big Star

Σε συνέχεια μια σειράς από tribute συναυλίες από το 2016. 

Ναταλία Πετρίτη
Ναταλία Πετρίτη

Μέλη των R.E.M., των Yo La Tengo και των dB’s συνεργάστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια tribute συναυλία για τους Big Star.

Η ομάδα των μουσικών, που περιλάμβανε τον Mike Mills των R.E.M, τον Ira Kaplan των Yo La Tengo, τον Chris Stamey των dB’s’, αλλά και τους Skylar Gudasz, Brett Harris, Charles Cleaver, Crispin Cloe και τον original drummer των Big Star, Jody Stephens, συγκεντρώθηκαν στην  St. Ann & The Holy Trinity Church του Brooklyn στις 7 Νοεμβρίου, όπου έδωσαν μια συναυλία αφιερωμένη στην αγαπημένη μπάντα από το Memphis.

 Η συναυλία δόθηκε σε συνέχεια μια σειράς από tribute συναυλίες από το 2016, στις οποίες συμμετείχαν οι ίδιοι μουσικοί, ερμηνεύοντας κομμάτια από το τρίτο, ανολοκλήρωτο άλμπουμ των Big Star.

Η setlist από τη συναυλία στο Brooklyn περιλάμβανε τα κομμάτια “September Gurls”, “Back Of A Car”, “In The Street” και πολλές ακόμη από τις επιτυχίες του συγκροτήματος.

Δείτε εδώ υλικό από τη συναυλία:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το καθένα από τα NFTs θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό πορτρέτο

Ο Bobby Gillespie και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας που μεσουράνησε στα χρόνια της έκρηξης της acid κουλτούρας, ...

Ένα από τα πιο επιτυχημένα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ αποκτά την αμερικανική του εκδοχή, η οποία θα λάβει χώρα στο Los

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 30 καλύτερους δίσκους της χρονιάς που φεύγει.

Κάποιες χρονιές, τα πορνογραφικά φιλμ αποτέλεσαν την πλειοψηφία της εγχώριας κινηματογραφικής παραγωγής στην Ελλάδα. Ο dj Electric Looser γράφει για την τέχνη της μουσικής επιμέλειας στα εγχώρια πορνογραφικά φιλμ και ετοίμασε ένα χορταστικό mixtape με θέματα από adult film των '70s.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, συζητά με τον Παντελή Νικηφόρο για το Τρία, τον νέο δίσκο των Λάμδα.

Top
0
Shares