Ναταλία Πετρίτη

Πολύ πριν ο Jack Black πρωταγωνιστήσει στην αγαπημένη κωμωδία του 2003, School of Rock, ένα σχολείο στο San Francisco δίδασκε στους νεαρούς μαθητές του rock, pop, και blues, ετοιμάζοντας τη νέα γενιά μουσικών. Το Blue Bear School of Music ιδρύθηκε το μακρινό 1971 και φέτος γιορτάζει την 50η επέτειό του. Για να τιμήσει το γεγονός αυτό, ο Jack Black συνεργάστηκε με τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριές του, διασκευάζοντας το κλασικό κομμάτι του David Bowie, “Suffragette City”.

Από το Blue Bear School of Music έχουν περάσει τουλάχιστον 40.000 μαθητές και μαθήτριες από τη χρονιά ίδρυσής του, ενώ αυτό λειτουργεί σαν ΜΚΟ και προσφέρει αρκετές υποτροφίες τον χρόνο σε παιδιά όλων των ηλικιών.

«Ένας καλός μου φίλος (Paul Cummins)  μου μίλησε για το Blue Bear και την εκπληκτική δουλειά που αυτό κάνει» ανέφερε ο Black. «Γι΄ αυτό και μου άρεσε πολύ το ότι συμμετείχα στους εορτασμούς της 50ης επετείου από την ίδρυσή του τζαμάροντας με λίγο Bowie και την εφηβική all-star band του σχολείου. Ήταν τόσο διασκεδαστικό. Τόσο μεγάλη τιμή. Διδάσκουν τα παιδιά rock από το 1971! Λατρεύω το Blue Bear…το original school of rock!» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και μουσικός.

Δείτε το video όπου ο Jack Black ερμηνεύει το “Suffragette City” με την Blue Bear teen band:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured