Ναταλία Πετρίτη

Ένα biopic για τους Duran Duran βρίσκεται στα σκαριά σύμφωνα με τον drummer τους, Roger Taylor.

Έπειτα από την επιτυχία αντίστοιχων ταινιών, όπως το Bohemian Rhapsody για τους Queen και το Rocketman για τον Sir Elton John, φαίνεται πως οι Duran Duran είναι το επόμενο συγκρότημα που θα αποκτήσει το δικό του biopic.

 Μιλώντας στη Sun, ο Taylor ανέφερε ότι το συγκρότημα έχει διαβάσει δεκάδες σενάρια για μια πιθανή κινηματογραφική παραγωγή και οι ίδιοι περιμένουν ότι κάτι τέτοιο θα υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Είναι κάτι που είναι υπό συζήτηση. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πιο θα ήταν το σωστό σενάριο, αλλά υπάρχουν πράγματα που ακόμη εξελίσσονται και δούμε που θα μας πάνε. Θα μας άρεσε πολύ κάτι τέτοιο και έχω την αίσθηση ότι θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα» ανέφερε ο Taylor.

Ερωτώμενος αν υπάρχουν συγκεκριμένοι ηθοποιοί που θα ήθελαν να δουν στους ρόλους τους οι Duran Duran, ο Taylor ανέφερε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω έναν πολύ καλό ηθοποιό του Hollywood στον ρόλο μου». «Θα πρέπει να είναι κάποιος που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του, με το σωστό look, το σωστό vibe και αυτό είναι κάτι που θα πάρει καιρό για να βρεθεί» συμπλήρωσε.

Οι Duran Duran, που αποτελούνται από τους Roger Taylor, Simon Le Bon, Nick Rhodes και John Taylor δημιουργήθηκαν στο Birmingham το 1978. Έχουν κυκλοφορήσει 15 δισκογραφικές δουλειές, ενώ η τελευταία τους, το Future Past, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured