Ναταλία Πετρίτη

Μια μασημένη τσίχλα της Celine Dion ονομάτισε ως το απόκτημα για το οποίο είναι πιο περήφανη από όλα η Adele, μετά από σχετική ερώτηση του περιοδικού Vogue αυτού του μήνα, στο οποίο και ποζάρει στο εξώφυλλο.

Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφορεί τον τέταρτο δίσκο της τον επόμενο μήνα, απάντησε σε 73 ερωτήσεις του περιοδικού, ενώ μίλησε και σε βίντεο για λογαριασμό της ιστοσελίδας του, στο οποίο έδειξε μάλιστα την τσίχλα της Dion.

«Ο James Corden, που είναι φίλος μου και παρουσιάζει το Carpool Karaoke, ήξερε πόσο μεγάλη φαν της είμαι, γι’ αυτό και της ζήτησε να φτύσει την τσίχλα της σε ένα χαρτί και μετά την κορνίζαρε για μένα» ανέφερε η Adele στην Vogue. «Και είναι το απόκτημα για το οποίο είμαι πιο περήφανη από όλα!» πρόσθεσε.

Η Adele κλήθηκε επίσης στην συνέντευξη να επιλέξει ανάμεσα στους Blur και τους Oasis, διαλέγοντας του πρώτους, αλλά και να απαντήσει αν προτιμά τις Spice Girls ή τους Beatles (για να προτιμήσει τελικά τις Spice Girls).

Επιπλέον μίλησε για τις συμβουλές και την υποστήριξη που τις έδωσε ο John Mayer όταν έκανε εγχείρηση στο λαιμό της το 2011.

Η Adele released κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο track του νέου της δίσκου με τίτλο ‘Easy On Me’. Το 30 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.  

Δείτε εδώ το βίντεο για την Vogue:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured