Ναταλία Πετρίτη

Ένα clip με την εκτέλεση του “Some Might Say” από την ιστορική τους συναυλία στο Knebworth έφεραν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα οι Oasis, το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος με τίτλο Oasis Knebworth 1996. Το ντοκιμαντέρ έχει σκηνοθετήσει ο Jake Scott, ενώ τόσο ο Noel, όσο και ο Liam Gallagher βρίσκονται στον ρόλο του executive producer.

Το ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την ιστορική συναυλία τους στο Knebworth και περιλαμβάνει συναυλιακό αρχείο και backstage υλικό, μαζί με συνεντεύξεις από τα μέλη του συγκροτήματος και τους διοργανωτές της συναυλίας.

Μία audio version της ερμηνείας αυτής είναι διαθέσιμη και στις πλατφόρμες streaming, μιας που θα αποτελέσει μέρος ενός live album, επίσης με τον τίτλο Oasis Knebworth 1996, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου από την Big Brother Recordings.

Στο μεταξύ, ο Liam Gallagher ανακοίνωσε δύο μεγάλες συναυλίες στο Knebworth για την επόμενη χρονιά, ενώ οι φήμες που θέλουν το συγκρότημα να επανενώνεται οργιάζουν.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured