Ναταλία Πετρίτη

Με αφορμή τα 75α γενέθλια του εκλιπόντος καλλιτέχνη, οι κληρονόμοι του David Bowie ανακοίνωσαν το άνοιγμα δύο pop-up καταστημάτων υπό το όνομα “Bowie 75”. Έχοντας σαν στόχο τα γενέθλιά του Bowie να εορταστούν ολόκληρη τη χρονιά, τα δύο καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες στους στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Γενάρη.

Στα pop-up καταστήματα θα μπορεί να απολαύσει κανείς 360 Reality Audio, HD screening rooms με αδημοσίευτο υλικό από την καριέρα του καλλιτέχνη και διάφορα άλλα installations. Τα καταστήματα θα διαθέτουν επίσης αποκλειστικό merchandise, με limited LPs και CDs.

Επιπλέον, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των κληρονόμων του Bowie, στα καταστήματα πρόκειται να λάβουν χώρα  special guest events, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με μερικά από τα πιο iconic κοστούμια του Bowie, όπως και με μουσικά του όργανα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ένας μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητος δίσκος του David Bowie από το 2001, με τίτλο Toy, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CU-AbVGIiXu/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured