Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 9 της χρόνια μοιράστηκε η Gloria Estefan, η οποία μάλιστα ανέφερε σε συνέντευξή της ότι ο δράστης ήταν μέλος της οικογένειάς της.

Η 64χρονη Κουβανο-Αμερικανίδα μουσικός ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη όσο η ίδια φοιτούσε σε ένα μουσικό σχολείο που διεύθυνε ο δράστης, τον οποίο μάλιστα η μητέρα της εμπιστευόταν.

«Ήταν μέλος της οικογένειας, όμως όχι κοντινός. Βρισκόταν σε θέση εξουσίας όμως, καθώς η μητέρα μου με είχε βάλει στο σχολείο του και αμέσως είχε αναφέρει πόσο ταλαντούχα ήμουν και ότι χρειαζόμουν ειδική προσοχή. Η μητέρα μου αισθανόταν τυχερή που η προσοχή αυτού του ανθρώπου ήταν στραμμένη πάνω μου» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Estefan συνέχισε αναφέροντας λεπτομέρειες για το πως είχε συμβεί το περιστατικό, λέγοντας πως η ίδια δεν ήταν σε θέση να ξεφύγει από αυτό. «Του είπα ότι δεν μπορούσε να το κάνει αυτό και εκείνος μου απάντησε: «Ο πατέρας σου είναι στο Βιετνάμ, η μητέρα σου είναι μόνη κι εγώ θα την σκοτώσω αν της πεις κάτι». Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν τρελός και πίστεψα ότι όντως θα έβλαπτε τη μητέρα μου».

Η Estefan μίλησε στη μητέρα της για το περιστατικό όταν η ίδια άρχισε να χάνει τα μαλλιά της από το άγχος και το stress που προκλήθηκε από την τραυματική αυτή εμπειρία.

Η αστυνομία ενημερώθηκε, όμως δεν κατατέθηκε μήνυση μετά από σύστασή της «για να μην προκληθεί μεγαλύτερο τραύμα από τη διαδικασία της κατάθεσης».

Η Estefan δήλωσε επίσης στην εκπομπή Red Table Talk ότι το 93% των κακοποιημένων παιδιών γνωρίζουν τους κακοποιητές τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured