Ναταλία Πετρίτη

Ξεπέρασε τον καρκίνο ο Mark Hoppus των Blink-182, ο οποίος ολοκλήρωσε επιτυχώς τη χημειοθεραπεία που έκανε για την αντιμετώπισή του.

Ο μπασίστας των Blink-182 ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα κοινωνικά δίκτυα έχοντας πρώτα επισκεφτεί τον ογκολόγο του. Ο Hoppus είχε διαγνωστεί τον περασμένο Ιούλιο με λέμφωμα, ενώ είχε αναφέρει τότε στους θαυμαστές του ότι η θεραπεία του πήγαινε καλά.

Ο Hoppus ανέφερε στην ανάρτησή του ότι σε κάθε περίπτωση θα κάνει εξετάσεις ανά έξι μήνες και ότι θα του πάρει σίγουρα μέχρι το τέλος του χρόνου ώστε να επανέλθει στην κανονικότητα, όμως και πάλι νιώθει ότι «σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα όπου νιώθει ευλογημένος».

Νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβρη ο μουσικός είχε αναφερθεί σε ανάρτησή του στο Instagram στο γεγονός ότι αποκτά και πάλι σιγά σιγά τα μαλλιά του, τα οποία ωστόσο «βγαίνουν λευκά». «Είναι τόσο παράξενο να βγαίνουν και πάλι τα μαλλιά μου στο κεφάλι, όταν ταυτόχρονα οι τρίχες των ποδιών μου πέφτουν όλο και περισσότερο» ανέφερε ο Hoppus. «Κάνω χημειοθεραπεία εδώ και πέντε μήνες και ΣΗΜΕΡΑ οι τρίχες στις γάμπες μου αποφασίζουν να πέσουν; Ο καρκίνος είναι παράξενο πράγμα».

Ο Hoppus, που διαγνώστηκε με τον ίδιο καρκίνο από τον οποίο έπασχε και ξεπέρασε η μητέρα του, είχε δηλώσει παλιότερα ότι «θα τον τσακίσει».

Μετά την ανακοίνωσή του ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, τόσο ο drummer των Blink-182, Travis Barker, όσο και ο πρώην κιθαρίστας τους, Tom DeLonge, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον φίλο τους, με τον δεύτερο να τον αποκαλεί μάλιστα «πραγματικό υπερήρωα».  

Δείτε εδώ τη δήλωση του Mark Hoppus στον λογαριασμό του στο Twitter: 

https://twitter.com/markhoppus/status/1443315497659817985?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1443315497659817985%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fblink-182s-mark-hoppus-reveals-he-is-cancer-free-3058457

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured