Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή ενός reunion tour ανακοίνωσαν οι Lauryn Hill, Wyclef Jean και Pras Michel που θα ξανασυναντηθούν ως Fugees για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού πλέον άλμπουμ, The Score.

Οι πρώτες συναυλίες του συγκροτήματος μετά από 15 χρόνια θα λάβουν χώρα σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, στο Λονδίνο, το Παρίσι, αλλά και σε πόλεις της Νιγηρίας και της Γκάνα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Επιπλέον, οι Fugees θα δώσουν αύριο μια pop-up συναυλία σε ένα μέρος της Νέας Υόρκης που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί.

Η Lauryn Hill σε συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Οι Fugees έχουν μια σύνθετη, αλλά επιδραστική ιστορία. Δεν είχα συνειδητοποιήσει καν ότι πλησίαζε η 25η επέτειος, όταν κάποιος μου το ανέφερε τυχαία. Αποφάσισα να τιμήσω αυτό το σημαντικό project, την επέτειο της κυκλοφορίας του και τους fans που εκτίμησαν την μουσική που δημιουργήσαμε».

Ο Wyclef Jean πρόσθεσε: «Όσο γιορτάζουμε αυτά τα 25 χρόνια με τους Fugees, η πρώτη μου ανάμνηση είναι ότι κάποτε ορκιστήκαμε ότι δεν θα κάνουμε απλά μουσική, αλλά θα είμαστε ένα ολόκληρο κίνημα. Θα είμαστε η φωνή για αυτούς που δεν εισακούγονται και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαι ευγνώμων που ο Θεός μας έφερε μαζί για ακόμη μια φορά».

Fugees:

09-22 New York City, NY - Venue TBC

11-02 Chicago, IL - United Center

11-07 Oakland, CA - Oakland Arena

11-12 Los Angeles, CA - The Forum

11-18 Atlanta, GA - State Farm Arena

11-21 Miami, FL - FTX Arena

11-26 Newark, NJ - Prudential Center

11-28 Washington, D.C. - Capital One Arena

11-04 Paris, France - La Defense Arena

11-06 London, England - The O2

Date TBC: Nigeria - Venue TBC

12-18 Ghana - Venue TBC

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured