Ναταλία Πετρίτη

Τον περασμένο Απρίλιο, οι Radiohead άνοιξαν τον δικό τους λογαριασμό στην αγαπημένη social media πλατφόρμα της Generation Z, το TikTok. Έκτοτε ποστάρουν σε αυτόν συστηματικά videos με τον μυστηριώδη συνεργάτη τους, Chieftan Mews. Αυτή τη φορά λοιπόν, η τελευταία ανάρτηση των Radiohead δεν είναι άλλη από ένα video με τον Thom Yorke, ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο υλικό της μπάντας για το TikTok, διακωμωδώντας την απόδοση του Chieftan Mews.

Στο χιουμοριστικό video παρακολουθούμε τον Yorke και τον art director των Radiohead, Stanley Donwood, να συζητούν σε μια αίθουσα τα analytics του συγκροτήματος για τη σελίδα τους στο TikTok. «Είναι ντροπιαστικό, δεν μπορώ καν να θυμηθώ γιατί το ξεκινήσαμε» αναφέρει ο αγαπημένος frontman στο ξεκαρδιστικό video. 

Στη συνέχεια απευθύνονται στον Chieftan Mews ώστε να αναλάβει δράση για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στη σελίδα: «Προφανώς πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω, να χορεύεις σαν σκύλος ή οτιδήποτε» τον συμβουλεύει ο Yorke.

 «Μας υποσχέθηκες ότι θα μας έδινες μια συγκεκριμένη ταυτότητα στο TikTok, θα προμοτάρεις τη μουσική μας, θα μας βγάλεις και πάλι στην αγορά» προσθέτει ο Yorke. «Αντί γι’ αυτό απλά μας ντροπιάζεις». Το video σταματά με τον Yorke να υπενθυμίζει στον Chieftan Mews ότι τα 90s έχουν τελειώσει προ πολλού.

Δείτε το video μέσω του TikTok των Radiohead ή στο σύνδεσμο παρακάτω: 

https://www.instagram.com/tv/CTXSb8CACvA/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured