O Miles Kane επιστρέφει με το νέο του single “Don’t Let It Get You Down” μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του, Change The Show, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022 από την BMG.

 vssek0sc

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, με το “Don’t Let It Get You Down” αποδεικνύει πως βρίσκεται στην καλύτερη του φάση, γεμάτος ενέργεια και δημιουργικότητα. Το τραγούδι ξεκινάει με ένα sample του διάσημου κωμικού Paul O’Grady. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το video clip του single με σκηνοθέτη των James Kelly και πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Jimmi Simpson (Black Mirror, It’s Always Sunny In Philadelphia, Westworld, House Of Cards).

 

 Το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του Miles Kane ξεκίνησε να παίρνει μορφή μετά από ένα session με το psych-rock ντουέτο (Sunglasses For Jaws), στο στούντιό τους. «Μου μετέδωσαν την ενέργειά τους, το γούστο αλλά και τις γνώσεις τους πάνω στη μουσική. Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα μεγάλος σε ηλικία.» λέει χαρακτηριστικά ο Miles Kane.

 Σύμφωνα επίσης με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας, το “Change The Show” είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει τον Miles Kane απόλυτα. «Γοητευτικά αυθεντικό, δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην pop μουσική σήμερα.  Ένα άλμπουμ που νέοι και παλιοί fans περιμένανε πολύ καιρό. Χωρίς να λείπουν οι επιρροές από την κλασική και glam ροκ μουσική, όπως και στους προηγούμενους δίσκους του που λάτρεψε το κοινό, σε αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται περισσότερο στην soul, την R&B των 50’s και στη Motown».

 Κυκλοφορεί από την BMG.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured