news.team

Οι Iggy Pop, Jennifer Hudson, Rita Ora, Rita Ora, Bohan Phoenix, St Vincent, Saweetie, Kali Uchis και Grimes είναι αυτοί που ποζάρουν φέτος μπροστά στον φακό του Bryan Adams, για το ημερολόγιο της Pirelli 2022.

Eν μέσω της έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Pirelli ακύρωσε την έκδοση του ημερολογίου της για το 2021. Η εταιρεία είχε δεσμευτεί να δωρίσει 100.000 ευρώ για να στηρίξει την έρευνα και τις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωση της COVID-19.

O 61χρονος μουσικός (αλλά και φωτογράφος, μην ξεχνάμε ότι εργάστηκε ως επαγγελματίας φωτογράφος για πάνω από μια δεκαετία) απαθανάτισε τα πρόσωπα των συναδέλφων του, σε μία ιδέα δική του - την πρότεινε, έγινε δεκτή και υλοποιήθηκε. Απαθανάτισε, λοιπόν, τα πρόσωπα αυτών «που δεν βλέπουν ποτέ το μπροστινό μέρος των κτιρίων όπου εμφανίζονται ζωντανά. Βλέπουν τα υπόγεια, το backstage και -μόλις ανεβαίνουν στη σκηνή- το κοινό τους», όπως αναφέρει.

Ο Bryan Adams, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, σχεδίαζε ένα άλλο πρότζεκτ, αλλά το ανέβαλε λόγω του κορονοϊού και της πανδημίας.

«Όλοι οι μουσικοί, παγκοσμίως, είχαν ουσιαστικά σταματήσει να εργάζονται λόγω του κορονοϊού, οπότε πρότεινα στην Pirelli να κάνουμε ένα αφιέρωμα στις περιοδείες, επειδή ήταν το μόνο πράγμα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε» λέει ο Καναδός μουσικός και φωτογράφος.

https://www.instagram.com/p/CQPdIWQlIOV/

Το ημερολόγιο με τίτλο και θέμα "On The Road" ασχολείται με τις διαφορετικές πτυχές της ζωής των μουσικών στον δρόμο, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας: όταν ξυπνούν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν ταξιδεύουν με λεωφορείο ή στα παρασκήνια.

Οι καλλιτέχνες της μουσικής φωτογραφήθηκαν στο Λος Άντζελες και στο Κάπρι.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured