Ένα update για το πολυαναμενόμενο επόμενο project του μας έδωσε ο Kendrick Lamar, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι το τελευταίο του άλμπουμ στη δισκογραφική στέγη της Top Dawg Entertainment (TDE). Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο Kendrick κυκλοφόρησε ολόκληρη τη δισκογραφία του μέσω της TDE.

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος, με επιστολή που δημοσιεύτηκε σε μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται oklama.com. Ο Kendrick υπέγραψε επίσης το γράμμα με το όνομα "oklama" και πολλοί υποθέτουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι και το όνομα του νέου του άλμπουμ.

Λίγες ώρες αφότου ο Kendrick δημοσίευσε την ανακοίνωσή του, βέβαια, ο διευθύνων σύμβουλος της TDE, ο Anthony "Top Dawg" Tiffith, έσπευσε να σημειώσει ότι ο Kendrick έχει την πλήρη υποστήριξη του label για τις μελλοντικές του προσπάθειες.

Πέρυσι, ο Kendrick συνεργάστηκε με τον Dave Free για τη δημιουργία του project pgLang, που οι δύο τους περιέγραψαν ως "μια νέα πολυγλωσσική, εταιρεία παροχής υπηρεσιών". Το pgLang είναι ένα project "για τους δημιουργούς και τα projects που μιλούν ανιδιοτελώς με και για τις κοινές εμπειρίες που συνδέουν όλους εμάς", είχαν διευκρινίσει τότε. Είναι λογικό, λοιπόν, να πιστεύουμε ότι ο Kendrick σκοπεύει να κυκλοφορήσει μελλοντικά έργα μέσω αυτού του project.

Διαβάστε ακόμα: Τα 15 Καλύτερα Κομμάτια του Kendrick Lamar

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured