news.team

Σε συνέντευξή του, ο Tom Morello (Rage Against The Machine) αποκάλυψε ότι ο Kanye West αποτέλεσε έμπνευση για το νέο άλμπουμ του.

Το άλμπουμ The Atlas Underground Fire, follow-up στο The Atlas Underground του 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου και σ' αυτό βρίσκουμε ενδιαφέρουσες guest εμφανίσεις.

Ο Morello θυμήθηκε την κατάθλιψη που ένιωσε όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, αφού δεν ήξερε πότε ή αν θα μπορούσε ποτέ να ξαναπεριοδεύσει ή πώς θα έγραφε και θα ηχογραφούσε νέα μουσική.

«Διάβασα μια συνέντευξη του Kanye West, ο οποίος καυχιόταν για το γεγονός ότι είχε ηχογραφήσει φωνητικά για δύο άλμπουμ του στο voice memo του τηλεφώνου του. Και είπα: "Λοιπόν, αν είναι αρκετά καλό για φωνητικά σε δίσκο του Kanye West, ίσως μπορώ κι εγώ να ηχογραφήσω κιθαριστικά ριφ στο τηλέφωνό μου"», εξήγησε.

«Απλώς αγνόησα όλα τα μικρόφωνα και έβαλα το τηλέφωνό μου σε μια καρέκλα, πάτησα την κόκκινη κουκκίδα και ξαφνικά έστειλα αυτά τα riff σε μηχανικούς και παραγωγούς σε όλο τον κόσμο - στον [Bruce] Springsteen, τον Eddie Vedder, τα παιδιά των Bring Me the Horizon και τον Damian Marley - και δημιούργησα μια παγκόσμια κοινότητα συνεργατών που, εν μέσω μιας πολύ, πολύ αγχωτικής περιόδου, ήταν μια τεράστια σανίδα σωτηρίας και ένας τρόπος δημιουργίας», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Αυτή ήταν η γένεση του άλμπουμ The Atlas Underground Fire».

Διαβάστε ακόμη: Tom Morello, Bruce Springsteen και Eddie Vedder διασκευάζουν AC/DC

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured