Τα σημαντικότερα άλμπουμ της Madonna πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν σε πολυτελείς εκδόσεις, μετά από νέα συμφωνία της ίδιας με τη Warner Music Group. Η σειρά θα τιμήσει εν μέρει και την 40ή επέτειο από τα πρώτα singles της Madonna, το "Everybody" και το "Burning Up".

Στο δελτίο τύπου για τη νέα συνεργασία με τη Warner Music Group, η Madonna αναφέρει: «Από την αρχή, η Warner Music Group βοήθησε να φέρω τη μουσική και το όραμά μου σε όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο με τη μέγιστη προσοχή. Ήταν καταπληκτικοί συνεργάτες και είμαι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο μαζί τους για να γιορτάσω τον κατάλογό μου από αυτά τα 40 χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CSou0bjrfd7/

Εκτός από τη συνεργασία -η οποία θα περιλαμβάνει τα τρία τελευταία άλμπουμ της, που πρόκειται να ενταχθούν στο WMG το 2025- η τραγουδίστρια έχει ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Madame X που έρχεται στο Paramount+ τον Οκτώβριο. Το project ακολουθεί τη Madonna στην περιοδεία της το 2019 για το ομώνυμο άλμπουμ. Επίσης, συνυπογράφει και σκηνοθετεί τη δική της βιογραφική ταινία με την Diablo Cody.

Σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν ένα χρόνο, η Madonna ανέφερε ότι η ταινία θα έχει να κάνει «με τα εμπόδια που είχα ως καλλιτέχνιδα προσπαθώντας να επιβιώσω σε έναν αντρικό κόσμο» και θα καλύπτει ένα ταξίδι «χαρούμενο, στενάχωρο, τρελό καλό, κακό και άσχημο».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured