news.team

Μήνυση για πολλαπλή κακοποίηση ως ανήλικη υπέβαλλε η J.C. εναντίον του Bob Dylan. Η πρώτη, κάτοικος πλέον του Κονέκτικατ, ισχυρίστηκε ότι ο Dylan την έριξε με αλκοόλ και ναρκωτικά, πριν την κακοποιήσει σεξουαλικά στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Chelsea Hotel, το 1965.

Σύμφωνα με την αγωγή, που παρουσίασε το TMZ και επιβεβαίωσε και το Pitchfork, η κατήγορος του Dylan ισχυρίζεται ότι ήταν μόλις 12 ετών όταν «κακοποιήθηκε σεξουαλικά» από τον Bob Dylan. Αυτή και οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι τον Απρίλιο και τον Μάιο του 1965 εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του ως μουσικού για να παρέχει στην J.C αλκοόλ και ναρκωτικά και να την κακοποιήσει σεξουαλικά πολλές φορές.

Η J.C. ισχυρίζεται ότι υπέστη και εξακολουθεί να υποφέρει από συναισθηματικό, ψυχολογικό και σωματικό τραυματισμό, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, σοβαρής και σοβαρής ψυχικής δυσφορίας, αγωνίας, ταπείνωσης καθώς και οικονομικών απωλειών. Στη μήνυση αναφέρει ότι υπέφερε από κατάθλιψη, άγχος και ταπείνωση ως αποτέλεσμα της φερόμενης κακοποίησης.

Ο νόμος για τα θύματα παιδιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, που ψηφίστηκε το 2019, παρείχε τη δυνατότητα σε θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης να καταθέσουν μήνυση εναντίον του δράστη οποτεδήποτε κι αν συνέβη η πράξη, χωρίς δυνατότητα παραγραφής.

Ο Daniel W. Isaacs, πληρεξούσιος του ενάγοντος, δήλωσε στο Pitchfork: «Η καταγγελία μιλά από μόνη της και θα αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας στο δικαστήριο».

Εκπρόσωπος του Bob Dylan δήλωσε ότι ο ισχυρισμός, 56 χρόνια μετά, είναι αναληθής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured