news.team

Αποχώρησε από τους Cure, o Simon Gallup! «Με μια ελαφρώς βαριά καρδιά δηλώνω ότι δεν είμαι πλέον μέλος του Cure!», έγραψε σε δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βράδυ της 14ης Αυγούστου. «Καλή επιτυχία σε όλους…»

https://www.facebook.com/simon.gallup.9277/posts/392551212300934

O Gallup προσχώρησε στο συγκρότημα το 1979 μετά από μια περίοδο που έπαιζε στο side-project του Robert Smith, Cult Hero. Μετά την αποχώρηση από το συγκρότημα το 1982, επανήλθε το 1984 και είναι το δεύτερο μακροβιότερο μέλος των The Cure πίσω από τον Smith.

Ερωτηθείς από έναν φίλο του αν ήταν καλά μετά τα νέα, ο Gallup έγραψε: «Είμαι εντάξει Βίκυ... Μόλις βαρέθηκα την προδοσία».

Σε συνέντευξή του πριν 3 χρόνια στους The Irish Times, ο Robert Smith είχε δηλώσει ότι αν ο Gallup αποχωρούσε από το συγκρότημα, τότε αυτό «δεν θα λεγόταν The Cure», ενώ το 2019 είχε επίσης δηλώσει στο NME ότι η καρδιά της live μπάντας ήταν πάντα ο Simon, «και ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος». Και συμπλήρωσε τότε: «Είχαμε μερικές δύσκολες περιόδους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε μια πολύ δυνατή φιλία που προέκυψε από αυτή την κοινή εμπειρία που είχαμε από όταν ήμασταν έφηβοι. Όταν έχεις τέτοιους φίλους, ειδικά για τόσο πολύ, θα χρειαζόταν κάτι πραγματικά εξαιρετικό για να διαλυθεί αυτή η φιλία».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured