Σε dj set της στο Discord, στο πλαίσιο του φεστιβάλ εικονικής πραγματικότητας Splendour XR, η Grimes έπαιξε κάποια καινούργια κομμάτια της.

Ανάμεσα στα νέα αυτά τραγούδια, η Grimes έπαιξε και το "100% Tragedy" από το οποίο μας έδωσε μια πρώτη γεύση και πριν λίγες μέρες μέσα από τα social media της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το label μου πιστεύει ότι δεν είναι single, εσείς;».

Στο τελευταίο σετ της η μουσικός φρόντισε να μας διαφωτίσει λίγο ακόμα γύρω από το νέο της κομμάτι, γράφοντας στο chat του Discord πως «αναφέρεται στο ότι έπρεπε να συντρίψω την Azealia Banks, όταν προσπάθησε να μου καταστρέψει τη ζωή».

Για την ιστορία, η Grimes αναφέρεται σε περιστατικό του 2018, οπότε και η Azealia Banks είχε μείνει για μέρες στο σπίτι του Elon Musk και συντρόφου της Grimes, περιμένοντάς την προκειμένου να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι για τον δίσκο της πρώτης. Η Azealia Banks σχολίασε τότε πως σε αυτή τη διαμονή της ένιωθε σαν να παίζει στο Get Out του Jordan Peele, ενώ στη συνέχεια κακολόγησε τον Elon Musk και στο Twitter.

Κι αυτή τη φορά, η Azealia Banks δεν άφησε ασχολίαστες τις αιχμές που άφησε η Grimes, γράφοντας σε σχόλιο: «Η Grimes έχει οπωσδήποτε κάποια ψυχοσεξουαλική εμμονή μαζί μου. Νομίζω πως είναι πικρία γιατί δεν έχει τις δικές μου μουσικές ικανότητες. Ό,τι κάνει, το κάνει με δηθενιά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω... Ενώ ό,τι κάνω εγώ έχει φυσικό στυλ και  ιδιοφυΐα». 

Να δούμε αν η κόντρα θα συνεχιστεί...

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured