Δύο βίντεο με τη Billie Eilish από όταν ήταν 13 ή 14 ετών κυκλοφόρησαν στο TikTok και σε αυτά φαίνεται να έχει ρατσιστική συμπεριφορά για την οποία τώρα απολογείται.

Πιο συγκεκριμένα, στο ένα βίντεο η έφηβη Eilish ακούγεται να λέει "chink" στο κομμάτι του Tyler the Creator "Fish", λέξη προσβλητική για τα άτομα ασιατικής καταγωγής, ενώ στο δεύτερο βίντεο η μουσικός χρησιμοποιεί μια ξενική προφορά που ακούγεται κοροϊδευτική. 

Και για τα δύο βίντεο απολογήθηκε η Eilish μέσα από ένα μακροσκελές της κείμενο σε story στο Instagram, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μου έχουν κολλήσει μια ετικέτα που δεν είμαι». 

Σχετικά με το βίντεο με το "Fish", η ποπ σταρ εξήγησε πως τότε δεν γνώριζε πως αυτή η λέξη είναι προσβλητική και ότι το τραγούδι ήταν και η μόνη φορά που είχε ακούσει αυτή τη λέξη, μιας και δε γινόταν χρήση της στο γύρω περιβάλλον της. 

Όσον αφορά το βίντεο με την κοροϊδευτική προφορά, εξήγησε πως δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη υπαρκτή προφορά, αλλά μια χαζή φτιαχτή φωνή, «κάτι που ξεκίνησα να κάνω ως παιδί και κάνω σε όλη μου τη ζωή όταν μιλάω στα κατοικίδια, τους φίλους και την οικογένειά μου».

Παρακάτω και ολόκληρο το σχετικό κείμενο που ανέβασε στο Instagram:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured