news.team

Ένα μεγάλο προφίλ του A$AP Rocky είναι το cover story του τελευταίου τεύχους του GQ και σε αυτό μαθαίνουμε αρκετά και ενδιαφέροντα γύρω από τον κόσμο του ράπερ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο A$AP Rocky στον Samuel Hine και συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφηση από τους Inez & Vinoodh, μιλάει μεταξύ άλλων για τον καιρό που πέρασε στις σουηδικές φυλακές, αλλά και...την «προσπάθεια» του Donald Trump να τον αποφυλακίσει, όντας ένας από τους πρώτους υπέρμαχους του #FreeRocky. Όπως εξηγεί, βέβαια, ο ράπερ, δεν ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αυτός που βοήθησε στον αποφυλάκισή του, ωστόσο, δε δίστασε να τον ευχαριστήσει τηλεφωνικά για την υποστήριξή του: «Ήμουν τρελά ευγνώμων που το έκανε, γιατί δεν ήταν υποχρεωμένος. Έδωσε χρόνο από τη μέρα του», λέει χαρακτηριστικά.

Μπορεί όσο ήταν στη φυλακή, ο A$AP Rocky να ασχολούταν κυρίως με τη γυμναστική αλλά και τη μόδα, σχεδιάζοντας για τη Marine Serre, πάντως τώρα δουλεύει τον νέο του δίσκο, ο οποίος, όπως λέει, είναι κατά 90% έτοιμος. Στο All Smiles, όπως θα λέγεται η πολυαναμενόμενη νέα δισκογραφική δουλειά του, θα ακούσουμε και κάποιον που δεν περιμέναμε και αυτός είναι ο Morrissey. Όπως εξηγεί ο ράπερ, δουλεύουν μαζί εξ αποστάσεως τον τελευταίο ένα χρόνο, με τον Moz να βάζει το χέρι του συνθετικά και στην παραγωγή, ενώ θα ακούσουμε και τη φωνή του. Σίγουρα ο  A$AP Rocky δεν έχει παράπονο από αυτόν: «Ό,τι χρειάζεσαι να κάνει, εμφανίζεται και το κάνει».

Ένα ακόμα όνομα που θα ακούσουμε στον δίσκο του A$AP Rocky θα είναι και η Rihanna, αν και το πιο «μεγάλο νέο» που μάθαμε από αυτή τη συνέντευξη είναι πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, μιας και ο Rocky επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες που υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους νοίκιασαν μάλιστα ένα λεωφορείο και έκαναν road trip στις ΗΠΑ, ενώ ο ράπερ δεν έκρυψε καθόλου τα συναισθήματά του για το έτερόν του ήμισυ αλλά και τη στάση του στο κεφάλαιο «σχέση»: «Είναι τόσο καλύτερα όταν έχεις τη Μία. Νομίζω πως όταν το ξέρεις, το ξέρεις. Είναι η Μία».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του A$AP Rocky εδώ, ενώ παίρνεται και μια μικρή γεύση από τη φωτογράφηση παρακάτω:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured