Πέθανε ο Les McKeown των Bay City Rollers

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

news.team
news.team

Πέθανε στα 65 του χρόνια ο Les McKeown, τραγουδιστής των Bay City Rollers.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω του Twitter γράφοντας: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου και πατέρα Leslie Richard McKeown. Ο Leslie πέθανε ξαφνικά στο σπίτι την Τρίτη 20 Απριλίου του 2021. Αυτή τη στιγμή κανονίζουμε την κηδεία του και ζητούμε ιδιωτικότητα στη σημαντική μας απώλεια».

Ο McKeown ήταν frontman των Bay City Rollers, ενός από τα πρώτα boy bands όπως έμελλε να μείνουν στην ιστορία, στη δεκαετία του '70 και συγκεκριμένα από το 1973 ως το 1978, οπότε και το σκωτσέζικο σχήμα γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία του.

Επέστρεψε το 2015 στις τάξεις της μπάντας για κάποιες reunion εμφανίσεις, ενώ μετά την πανδημία σκόπευε να επιστρέψει με μια δική του εκδοχή του σχήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top