Με κοινό θα διεξαχθούν τα Brit Awards 2021

Στο πλαίσιο διεξαγωγής πιλοτικών events που έχει βάλει μπρος η κυβέρνηση της Βρετανίας.

news.team
news.team

 Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της Βρετανίας πως θα διεξαχθούν κάποια πιλοτικά events μέσα στον Απρίλιο και τον Μάιο χωρίς κοινωνικές αποστάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο και τα Brit Awards 2021 πρόκειται να διεξαχθούν με κοινό. 

Έτσι, η τελετή απονομής τον βραβείων θα λάβει χώρα στις 11 Μαΐου (αντί για τον Φεβρουάριο, όπως πατροπαράδοτα διεξαγόταν) στο O2 Arena του Λονδίνου, με κοινό 2.500 ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα είναι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της Covid-19 και τα εισιτήρια εισόδου θα είναι δωρεάν, ενώ 1.500 επιπλέον θέσεις θα δοθούν στους συμμετέχοντες και υποψήφιους καλλιτέχνες και τις ομάδες τους.

Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι δε θα φορούν μάσκα, ούτε θα τηρούν κοινωνικές αποστάσεις, αλλά η απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό τους στο χώρο θα είναι η ένδειξη αρνητικού τεστ.

Οικοδεσπότης των βραβείων θα είναι ο κωμικός  Jack Whitehall και κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα δούμε σίγουρα ζωντανά στη σκηνή των βραβείων θα είναι η Dua Lipa, η Arlo Parks και ο Headie One.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top