Οι Chvrches είναι και πάλι εδώ

Ακούστε το νέο τους single "He Said She Said".

news.team
news.team

 O τελευταίος δίσκος που ακούσαμε από τους Chvrches ήταν το Love Is Dead του 2018 και το τελευταίο δείγμα δουλειάς τους ήρθε το 2019 με το κομμάτι "Death Stranding".

Τώρα οι Chvrches επιστρέφουν με ένα νέο single με τίτλο "He Said She Said".

To κομμάτι ηχογραφήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, μέσω Zoom. Όσο για τους στίχους, η Lauren Mayberry παρέφρασε σε αυτούς πράγματα που της έχουν πει άνδρες ανά διαστήματα. «Το να είσαι γυναίκα είναι εξουθενωτικό και ένιωσα προτιμότερο να τσιρίξω σε ένα pop τραγούδι από το να τσιρίξω στο κενό. Μετά τον τελευταίο χρόνο, όλοι νιώθουμε σαν να το χάνουμε», δήλωσε η frontwoman του γκρουπ.

Ακούτε το "He Said Se Said" παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάιο ξεκινούν θερινά σινεμά, συναυλίες και θέατρα, εάν δώσει το πράσινο φως η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top