news.team

"Panic on the streets of Springfield" λεγόταν το τελευταίο επεισόδιο των Simpsons και σε αυτό η Lisa  αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής από τα 80s». Δε χρειάζονται πολλές εξηγήσεις για τον ποιον μας θυμίζει ο ήρωας, η φωνή του οποίου ανήκει στον Benedict Cumberbatch.

Αυτή, λοιπόν, η έμμεση πλην σαφής αναφορά στους Smiths και τον Morrissey στη μακροβιότερη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στον ίδιο τον Morrissey, μιας και είδαμε ένα μακροσκελές post στα social media του, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου. 

Σε αυτή την ανάρτηση, που υπογράφει ο μάνατζερ των πάλαι ποτέ frontman των Smiths, Peter Katsis, κατηγορεί τους δημιουργούς της σειράς για υποκρισία, ενώ τους χαρακτήρισε οδυνηρούς και ρατσιστές. Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζονται οι ανακρίβειες που έχει το επεισόδιο προς το πρόσωπό του Morrissey, μιας και «δεν έκανε ποτέ "αρπαχτές", δεν έχει μηνύσει ποτέ κάποιον για επίθεση, δεν έχει σταματήσει φοβερά shows και εξακολουθεί να είναι ένας σοβαρός vegan και υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων». Ακόμα, η σειρά τον παρουσιάζει με την κοιλιά να κρέμεται από το πουκάμισό του, μια εικόνα που ποτέ, όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση, δεν είχε στην καριέρα του.

"Panic" και στο Springfield, λοιπόν, "panic" και για τον Morrissey...

https://www.facebook.com/Morrissey/posts/304857347667167

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured