news.team

Το μόνο πράγμα που δεν έκανε το lockdown ήταν να πτοήσει τον Dave Grohl. Ο μουσικός ανακοίνωσε πρόσφατα πως έγραψε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, τον ακούσαμε σε ένα νέο κομμάτι μαζί με τον Mick Jagger, είδαμε το trailer για το ντοκιμαντέρ που γύρισε για τη ζωή στις περιοδείες και τώρα επιστρέφει με μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Για το From Cradle To Stage, όπως θα λέγεται η σειρά, ο Dave Grohl δούλεψε με τη μητέρα του, Virginia Grohl. Άλλωστε, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Grohl του 2017 και επικεντρώνεται στην ιδιαίτερη σχέση των μουσικών με τις μητέρες τους.

«Το να έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω τη χώρα και να πω τις ιστορίες αυτών των φοβερών γυναικών "πίσω από την κουρτίνα" όχι μόνο έριξε φως στη μουσική που ενέπνευσαν, αλλά με έκανε να εκτιμήσω την αγάπη που έλαβα από τη δική μου μητέρα, την καλύτερή μου φίλη. Δε χρειάζεται να πούμε πως χρωστάμε όλοι στις γυναίκες που μας έδωσαν ζωή. Χωρίς αυτές δε θα υπήρχε μουσική», δήλωσε ο Dave Grohl.

 

Το From Cradle To Stage που θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στο  Paramount+ την Πέμπτη 6 Μαΐου και σε αυτό θα δούμε (μαζί με τις μητέρες τους) τους Pharrell Williams, Miranda Lambert, Brandi Carlile, Tom Morello, Geddy Lee. 

Παίρνουμε μια μικρή γεύση παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=iEv6c_I-75o

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured