Αν αναρωτιέστε τι έκανε ο Dave Grohl όλο αυτό τον καιρό, έγραφε την αυτοβιογραφία του

Είναι τύπος, άλλωστε, που θα 'χει πολλά να πει...

news.team
news.team

Όσοι παρακολουθείτε τον Dave Grohl στα social media, θα γνωρίζετε πως ο μουσικός τρέχει παράλληλα την Instagram σελίδα Dave's True Stories στην οποία, δημοσιεύει ανέκδοτες αυτοβιογραφικές ιστορίες.

Επηρεασμένος, λοιπόν, από αυτό, αποφάσισε να πάει την ιδέα ένα βήμα παραπέρα και να γράψει μια ολοκληρωμένη αυτοβιογραφία.

Έτσι, το The Storyteller, όπως θα λέγεται η αυτοβιογραφία του Dave Grohl, θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 5 Οκτωβρίου από την Dey Street Books. 

Σχετικά με τον τίτλο του βιβλίου του (που σημαίνει «Ο Αφηγητής»), ο ίδιος ο μουσικός εξηγεί: «Υπάρχει ένα νήμα που ενώνει όλα όσα κάνω: η αφήγηση. Είτε σε ένα τραγούδι, είτε σε ένα ντοκιμαντέρ είτε στη σελίδα μου, πάντα ένιωθα υποχρεωμένος να μοιράζομαι στιγμές της ζωής μου. Αυτή η τάση αποτελεί τεράστιο κομμάτι στο τι με ενθουσιάζει δημιουργικά αλλά και ως άνθρωπο».

 

Τα υπόλοιπα, θα τα μάθετε τον Οκτώβριο... 

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top