Έρχεται ακυκλοφόρητος δίσκος του Prince. Welcome 2 America!

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

news.team
news.team

Έναν ακυκλοφόρητο δίσκο του Prince που ηχογραφήθηκε το 2010 πρόκειται να ακούσουμε σε λίγο καιρό. 

Έτσι, το Welcome 2 America, όπως θα λέγεται η συγκεκριμένη μετά θάνατον δουλειά του μουσικού, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου από τη Legacy.

Ο δίσκος θα αποτελείται από 12 κομμάτια και περιγράφεται ως «μια δυναμική, δημιουργική κατάθεση που καταγράφει τις ανησυχίες, τις ελπίδες και το όραμα του Prince για μια μεταβαλλόμενη κοινωνία, προμηνύοντας μια περίοδο πολιτικού διχασμού, παραπληροφόρησης και του ανανεωμένου αγώνα για φυλετική δικαιοσύνη».

Για όσους δεν μπορούν να κάνουν υπομονή μέχρι τις 30 Ιουνίου, το ομώνυμο single του δίσκου είναι ήδη διαθέσιμο για να προθερμάνει το έδαφος.

Ακούτε το "Welcome 2 America" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top