Νέο single από τους Darkside

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

news.team
news.team

Όπως έχουν ανακοινώσει οι Darkside, θα ακούσουμε τον δεύτερο δίσκο τους, Spiral, στις 23 Ιουλίου από τη Matador.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το single ¨Liberty Bell” τον Δεκέμβριο του 2020 προετοιμάζοντας το έδαφος για το νέο του άλμπουμ και τώρα, κυκλοφορεί ένα ακόμα single με τίτλο "Limit".

Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε και δηλώσεις των ίδιων των μουσικών για τη δημιουργική διαδικασία στους Darkside.  «Από την αρχή, οι Darkside ήταν το συγκρότημα για να τζαμάρουμε. Κάτι που κάναμε τις ελεύθερες μέρες μας. Όταν ξανασυναντηθήκαμε ήταν επειδή ανυπομονούσαμε να τζαμάρουμε και πάλι μαζί» λέει ο Jaar. Και ο Harrington συμπληρώνει: «Νοιώθαμε πως είχε έρθει η ώρα πάλι. Αυτά που κάνουμε σε αυτή τη μπάντα δε θα μπορούσαμε να τα κάνουμε ποτέ μόνοι μας. Οι Darkside είναι το το τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο που εμφανίζεται όταν φτιάχνουμε μουσική μαζί».

Ακούτε το "Limit" παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάιο ξεκινούν θερινά σινεμά, συναυλίες και θέατρα, εάν δώσει το πράσινο φως η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top