news.team

To 2020 ήταν οπωσδήποτε η χρονιά της, μιας και η Phoebe Bridgers κατάφερνε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να βρίσκεται συνεχώς στην (indie) επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων, η μουσικός κυκλοφόρησε πέρυσι τον δίσκο Punisher και κάπως έτσι, φτάνει να διεκδικεί 6 Grammys στη διοργάνωση που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Μεταξύ των κατηγοριών που η Bridgers είναι υποψήφια είναι και αυτή του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, το Spotify θα κυκλοφορήσει 5 νέα singles ένα από κάθε υποψήφιο στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την αμερικανίδα μουσικό να είναι η πρώτη που ακούμε σε αυτή τη σειρά.

Σε αυτά τα Spotify Singles, ο κάθε καλλιτέχνης κυκλοφορεί μια νέα εκδοχή ενός παλαιότερου κομματιού του, αλλά διασκευάζει κι ένα ακόμα κομμάτι από υποψήφιους στην κατηγορία Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη σε περασμένες διοργανώσεις.

Έτσι, λοιπόν, η Phoebe Bridgers ξανατραγούδησε το κομμάτι της "Kyoto" μαζί με τον Jackson Browne (αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο μουσικοί παίζουν μαζί το συγκεκριμένο κομμάτι, μιας και αυτό έχει ξαναγίνει και μάλιστα με το Scorchio Quartet και τον Philip Glass, στο πλαίσιο του ετήσιου Tibet House του τελευταίου).

Πέρα από τη νέα εκδοχή του τραγουδιού της, δοκίμασε την τύχη της και στο "Summer End's" του John Prine -ο οποίος είχε υπάρξει στη «θέση της» στα βραβεία Grammy του 1973. 

Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured