Η Phoebe Bridgers (ξανα)πάει στο "Kyoto" με τον Jackson Browne

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού της και μαζί, μια διασκευή της σε John Prine.

news.team
news.team

To 2020 ήταν οπωσδήποτε η χρονιά της, μιας και η Phoebe Bridgers κατάφερνε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να βρίσκεται συνεχώς στην (indie) επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων, η μουσικός κυκλοφόρησε πέρυσι τον δίσκο Punisher και κάπως έτσι, φτάνει να διεκδικεί 6 Grammys στη διοργάνωση που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Μεταξύ των κατηγοριών που η Bridgers είναι υποψήφια είναι και αυτή του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, το Spotify θα κυκλοφορήσει 5 νέα singles ένα από κάθε υποψήφιο στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την αμερικανίδα μουσικό να είναι η πρώτη που ακούμε σε αυτή τη σειρά.

Σε αυτά τα Spotify Singles, ο κάθε καλλιτέχνης κυκλοφορεί μια νέα εκδοχή ενός παλαιότερου κομματιού του, αλλά διασκευάζει κι ένα ακόμα κομμάτι από υποψήφιους στην κατηγορία Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη σε περασμένες διοργανώσεις.

Έτσι, λοιπόν, η Phoebe Bridgers ξανατραγούδησε το κομμάτι της "Kyoto" μαζί με τον Jackson Browne (αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο μουσικοί παίζουν μαζί το συγκεκριμένο κομμάτι, μιας και αυτό έχει ξαναγίνει και μάλιστα με το Scorchio Quartet και τον Philip Glass, στο πλαίσιο του ετήσιου Tibet House του τελευταίου).

Πέρα από τη νέα εκδοχή του τραγουδιού της, δοκίμασε την τύχη της και στο "Summer End's" του John Prine -ο οποίος είχε υπάρξει στη «θέση της» στα βραβεία Grammy του 1973. 

Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top